12 Ağustos 2008 Salı

TSL 08/09 (III)


Kayseri iskeleti korudu. Gökhan Ünal 2.yarıda zaten hep yedek kalıyordu ayrılmak istediği için, Aghahowa ve Purovic önemli transferler, Cangele şu an sakat iyileşince çok iyi bir forvetleri olacak. Escobar'ın da referansları sağlam, sorun kalede. Ivankov'dan Souleymanou'ya düşmek kötü oldu onlar adına.

Kocaeli iyi forvet aldı. Jestrovic çok iş yapar, kaleci seçimleri de olabileceğin en iyisi diyebiliriz. Serdar ve önünde 2 Sırp ile iyi bir defansları olacaktır. Ancak ortasahada ve forvette takviye lazım. Ayrıca bekleri de iyi değil. Taraftarları ve hocaları artı ama,bu ortasahaları ile zorlanırlar, transfer lazım.

Konya ne kadar boşta adam varsa aldı. Çetiner'in ümit millilerden öğrencilerini topladılar. Yabancı almadılar ve bence saçma sapan adamlar aldılar. Sezonun bombası olabilirler ama tersten, toplama bir kadro ve hırsını kaybetmiş pek çok oyuncu. Çetiner olmasa kesin düşer derdim ama yine de ciddi favoriler bence küme düşmek için.

Sivas'tan aynı başarıyı bekleyen kalmadı gibi ama kümeye de oynamazlar. Mehmet Yıldız'a alternatif bir plan getirmek yerine benzerini Tum'u getirdiler. Balili çok ciddi sakatlık geçirdi, kendine gelmesi zaman alır ve gelemeyedebilir. O zaman işleri zor,çünkü Mehmet Yıldız planı bu sene işe yaramaycaktır, daha çok önlem olacak ona karşı. Intertoto'da gördüğüm kesinlikle Muhammet Ali'nin iyileşip form tutması lazım, yoksa orta sahaları çok sıradan kalıyor.

10 gün sonra heyecan başladığından herşeyi daha iyi göreceğiz.

Hiç yorum yok: