24 Ağustos 2008 Pazar

Wigan v Chelsea


Brezilya Chelsea Wigan deplasmanında. Geçen seneki deplasman rahatça kazanılmıştı ama ondan önceki 2 Wigan deplasmanında harika maçlar izlemiştik.

Şampiyonluğun geldiği 05/06 sezonunda maç boyu ezmişti Chelsea Wigan'ı ancak golü son dakikada Crespo müthiş bir vuruşla yapabilmişti ancak. Bir sonraki sezonsa daha unutulmaz bir maç vardı. Chelsea 2-0 öne geçtiği maçta 2 gol yemişti, durum 2-2ye gelmişti ancak 90+3'de sağ kanatta topu alan Robben içeri kıvrılarak müthiş bir şutla galibiyeti getirmişti. Bugün de o kadar güzel bir maç izlermiyiz, bilmiyorum ama Chelsea rahatça kazanır gibi. Geçen hafta West Ham deplasmanında Zaky ilk maçta etkileyici bir performans sergilemişti. Yenilgiye rağmen iyi oynadı Wigan ama Chelsea'ye dayanamayacaklardır diye düşünüyorum, Kalou döndü Chelsea'de. Drogba hala yok, Essien-Ballack muhtemelen oynayacaklar.

Wigan (from): Kirkland, Melchiot, Boyce, Scharner, Figueroa, Valencia, Cattermole, Palacios, Kapo, Heskey, Zaki, Bramble, Brown, De Ridder, Kilbane, Koumas, Taylor, Camara, Sibierski, Montrose, Nash, Pollitt.

Chelsea (from): Cech, Cudicini, Bosingwa, Belletti, Terry, Carvalho, Alex, A Cole, J Cole, Lampard, Essien, Ballack, Deco, Mikel, Anelka, Wright-Phillips, Malouda, Di Santo.


Diğer maçta City-West Ham'ı ağırlayacak, o maçta da evsahibi ağır basıyor. Curbishley'in işi zor West Ham'da.

Man City (from): Hart, Corluka, Onuoha, Richards, Ben Haim, Ball, Garrido, Fernandes, Hamann, Ireland, Johnson, Etuhu, Elano, Bianchi, Evans, Sturridge, Castillo, Schmeichel, Caicedo.

West Ham (from): Green, Behrami, Davenport, Upson, Neill, Faubert, Parker, Noble, Etherington, Ashton, Cole, Lastuvka, Reid, Bowyer, Spence, Boa Morte, Mullins, Sears.

Hiç yorum yok: