23 Ağustos 2008 Cumartesi

Best Player 2008/09


Geçen hafta Süperkupa finalini Londra'da izledim İngiliz arkadaşlarla. Türkiye'de Gökhan Zan'a bakış açısı neyse İngiltere'de Kewell'a da bakış açısı öyle. Devamlı sakatlanmasından, efsanevi 3-3lük İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalinde 1-0 geriye düşünce oyundan 20.dakikada çıkmasından, 1 gün antremana çıkıp diğer gün sakatım demesinden bahsedip balon dediler.

Kewell oyuna girip 5.saniyede gol, 10 dakika sonra da asist yapınca akşamın geyiği belli olmuştu. Sezonun açılış golünü de Kewell'ın attığını söleyince "Best Player of 2008/09" cevabını aldım. 1-2 hafta içinde sakatlanır diye beklliyorlar:)

Maça gelirsek, Denizli sağbekindeki çömez Süleyman Kewell'a 3 kere kademe yapamayıp topa vurma şansı verdi, 3.attı Kewell. Kırmızın sarısı biraz ağırdı ama 2.kaptanın da öyle bir hata yapmaması gerekirdi. 10 kişi kalınca Denizli çaresiz kaldı, tamamen kapandı, üstüne de yorulunca son 20 dakika çok rahat oldu Galatasaray için. Ancak oyun ve tempo çok kötü Galatasaray'da, bu oyunla ve defans hatalarıyla Steaua deplasmanı çok zor geçecek.

Hiç yorum yok: