24 Ağustos 2008 Pazar

Benitez ve Saat


Benitez bugün o saate kaç kez bakmıştır bilinmez ama ben kanalı değiştirmiştim Gerrard golü atmadan önce. Normal uzatma süresi bitmişti sanırım Gerrard o golü attığında.

Geçen hafta Sunderland deplasmanında hiçbirşey yapmadan Torres'in füzesiyle kazanmışlardı, bu sefer rakip dandik Boro'ydı ama o kadar kötüydü ki Liverpool, pozisyona giremediler. Defansı sağlam, forvetleri çok iyi, orta sahanın ortası harika ama bu takımın kanatları yok ama Benitez hala Barry'nin peşinde. 2 tane birebirde etkili, sıfıra inebilen kanat lazım bu takıma ama Benitez eldeki en iyi orta yapan Riise'yi satmayı tercih etti. Oyuna yıktıklarında kafasıyla top indirecek Crouch da yok artık, böyle bala göte atılan goller kurtarırdı ancak Benitez'i. Gerrard'ınki çatala güzeldi gerçi ama Carragher hayatında anca böyle gol atardı işte.

Liverpool daha çok bekler bu kafayla şampiyonluğu. Chelsea çok rahat geçer bu sene bu ligi.

Liverpool: Reina, Arbeloa (El Zhar 83), Carragher, Skrtel, Dossena (Aurelio 75), Kuyt, Gerrard, Alonso, Benayoun (Babel 65), Keane, Torres.
Subs Not Used: Cavalieri, Agger, Ngog, Plessis.

Booked: Arbeloa, Keane.

Goals: Pogatetz 86 og, Gerrard 90.

Middlesbrough: Turnbull, Wheater, Huth, Pogatetz, Taylor (Hoyte 75), Aliadiere, O'Neil, Shawky, Downing, Alves (Mido 60), Sanli (Digard 87).
Subs Not Used: Emnes, Adam Johnson, Williams.

Booked: Mido.

Goals: Mido 70.

Att: 43,168

Ref: Mike Riley (Yorkshire).

Hiç yorum yok: