10 Ağustos 2008 Pazar

Terlik Gitti Kavga Bitti


35 gün kadar olmuş Beşiktaş'ın 2 kaptanı kavga edip takımdan uzaklaştırılalı, futbolda takım içi kavgalar arada sırada karşımıza çıkan olaylar. Valencia'da stoper Djukic ile Canizares'in yıllardır konuşmadığı, Trabzon'da Hami-Ünal arasındaki gerginlik ilk aklıma gelenler.

İlginç olan Beşiktaş kampındaki herkesin kavgadan sonra takım ruhunun çok iyi bir seviyeye geldiği ve arkadaşlığın tavan yaptığı konusundaki görüşleri oldu. Takım Delgado etrafında kenetlenmeye başlamıştı, egosu düşük Arjantinli de liderlik özellikleriyle takıma kaptanlık etmeye başlamışken önce Toraman ve şimdi de Üzülmez tesislerde basın toplantısı düzenleyerek herkesten özür diledi.

Zamanlama çok önemli, haftaiçi yönetim kurulu toplantısında durumları görüşülecek ki büyük ihtimalle bu açıklama yönetim tarafından yaptırıldı. Beşiktaş'da Şark zihniyeti ile yürüdüğü için işler bunu da normal olarak algılıyoruz.

Transfer bombası Seric'in kadroya alınamaması İbrahim Üzülmez'in, 2 Çek oyuncunun sakatlıkları da Toraman'ın yolunu açtı. Prensipler de böylece unutuldu. Süleyman Seba'ya saygılarla.

Hiç yorum yok: