31 Ağustos 2008 Pazar

Tuncay ve Boro


Boro maçını izledim bugün EPL'de. Faye'nin insanlık dışı faulüne kadar iyi oynuyordu Stoke, ondan sonra her İngiliz takımının yaptığı gibi gömüldüler defansa Faye'nin yaptığı faul gol olsa bile. Boro bu sene çok ofansif oynuyor gerçekten. Alves-Tuncay ileride, Aliardiere-Downing kanatlarda 4-2-4 oynuyorlar neredeyse.

Çok pozisyon buldular, çok kaçırdılar. Stoke kırmızı karttan sonra orta sahayı belki de ilk geçtiğinde beraberlik golünü attı ama Tuncay aslında ofsaytta dururken arkasındaki adam ofsaytı bozdu ve golü attı, gol de şanslıydı ama maç boyunca ciddi çalıştı ve golü haketti. Alves, Mido gol atmıştı bu sene Tuncay da golünü atmış oldu. Forvette Alves-Tuncay'dan vazgeçmez böyle devam ederlerse, çok iyi anlaşamıyorlar ama 2si de iyi mücadele ediyor ve pozisyona giriyor.

Stoke belki de 3 haftanın en iyi maçını oynuyordu ama Faye'nin kırmızısı yaktı onları.

Arsenal çok iyi başladı maça WBA maçındaki gibi ve erken gollerle işini bitirdi Castle'ın.2.yarıyı izlemedim. Arsenal'in bu hızlı başlangıcına dikkat etmesi lazım Fenerbahçe'nin.

Diğer maçlarda 2 haftadır puanı hak eden Wigan'ın Hull'a insanlık dışı darbesi ve Elmander'siz Bolton'un gol atamaması dikkate değerdi. West Ham'ın nasıl 4-1 kazandığını izledikten sonra yazmak istiyorum.

Yarınkı maç tahminleri için tıklayın.

1 yorum:

Hayatımız Futbol dedi ki...

aynen öyle düşünüyorum
arsenal erkenden birkaç gol bulursa fenerbahçe çok zor çevirir
eskisine benzemeyebilir