31 Ağustos 2008 Pazar

İkiz Kardeşler


Çok fark yoktu iki en büyük şampiyonluk adayı arasında. İkisi de rakip kaleye fazla gitmeden, az pozisyonla maçı bitirdi. Fenerin şansı IBB'nin 2 oyuncusunun saçma sapan atılması oldu. Daha maçın başında gole giden adamı düşürüp kırmızı görürsen 1-0dan daha fazla zarar verirsin takıma, Serhat da çok kaşındı atılana kadar, devamlı hakemle oynadı, sonunda atıldı.

IBB'de Avcı sempatik ama Arif'den heralde, çok fazla konuşuyor takım sahada. Geçen sene de Efe ve Sertan mahallenin kabadayılığını yapıyorlardı. Serhat da katılmış onlara.



Galatasaray zorlamadı Kayseri'yi, Skibbe'nin Kayseri'nin eksiklerinden haberi yokmuş heralde, Davala söyleseydi keşke. Eksik Kayseri 0-0a razıydı, Skibbe de razı olunca pozisyonsuz maç geçti. Tempo fena değildi, genelde güzel maçtı.

Bu sene Kayseri'de iki dikkat çeken adam var, Abdullah Durak'ı çıkardılar önce, ortasahada çok iyi işler yapıyor 87li. Altay'dan gelen Eren'i daha önce ümit millide izlemiştim ama yazın iyi çalışmış, iyi geliştirmiş kendini, 2 GS maçında da çok iyiydi. Cangele, Mehmet Eren, Koray dönünce Kayseri yukarı atacaktır kendini. Özellikle Aghahowa perişan etti GS stoperlerini tek başına, çok beğendim bugün.

2 takımda da aynı senaryo, hoca gitsin yenisi gelsin.

Hiç yorum yok: