21 Ağustos 2008 Perşembe

Türkiye:1 Şili: 0


Sezon başı çoğu oyuncunun hazır olmadığı ve sakatların da çok olduğu dönemde beklenenden zevkli maç oldu. Latin takımları hep başımızı ağrıtırlar çünkü bizim Avrupa'ya üstünlüğümüz olan tekniğin kralı onlarda.

Şili çok tehlikeli ataklar yaptı. Gökhan-Servet 2lisi beraber oynayınca ofsayt yaparken arkaya çok adam kaçırıyoruz, en fena örneği Sami Yen'deki Yunan maçıydı, en sonunda golü yemiştik zaten. Dün de çok pozisyon verdşk böyle. İleride Semih Hakan Şükür'den sonra sırtı dönük oynayabilen bir santrafora sahip olmamızı sağladı ve yine etkiliydi. Aurelio ve Tuncay'a verdiği ara pasları 1.sınıftı.

Nuri Şahin, Halil Euro 2008 kadrosu dışında olmayıp maçta kendilerini gösterenler oldu. Gökhan Ünal kalitesini ortaa koydu, İbrahim Kaş, Selçuk beklenenin altında kaldı.

Grupta iş hiç de kolay değil, Belçika takımı Olimpiyat kadrosu ağırlıklı bir takım kuruyor ve sağlam defansları ile İspanya ve Türkiye'nin başına bela olabilirler. Ermenistan maçı için tek ihtiyaç ciddiyet, yoksa takım 2 ay önce kaldığı yerden devam ediyor.

Hiç yorum yok: