12 Ağustos 2008 Salı

TSL 08/09 (II)


Denizli tüm takımı yolladı, hep alt liglerden gençler aldılar, geçen sene ümit veren gençleri vardı, şimdi onların üstüne takım kuruyorlar. Sol açık Güray çok yetenekli çocuk, bu sene parlayabilir. Hocaları da önemli soru işareti, pilot takım Denizli Belediye'den geliyor. Tam anlamıyla soru işareti benim için Denizli.

Es Es iyi hoca getirdi. Çalımbay alt sıralara oynayacak bir takımla çok başarılı olabilecek bir hoca, kalede çok yanlış seçim yaptılar. Forvete aldıkları
Lovrek hakkında iyi referans var,Youla'yı zaten tanıyoruz,yırtıcı olacaktır en azından. GS'de yeni Emre diye lansedilen Oğuz Şabankay kampta çok etkiliymiş. Taraftarı da eklersek heyecan getirecekler ve kümede kalacaklardır, sürpriz takım olabilirler. Çalımbay'ın takımları iyi defans yapıp az golle çok puan alabilirler.

Antep iyi adamlar aldı diyebiliriz. Forvet Beto müthiş yetenek, şimdi onun arkasına Tabata'yı getirdiler. Defansları fena değildi zaten Bekir-Deumi ile ama başlarında Nurullah Sağlam gibi korkak bir hoca ile çok ileri gidemezler, orta sıralarda kalırlar gene, Lazio'yu yenmeleri fazla abartıldı.

Gençler'de en önemli hamle Oftaş'dan İlhan'ı getirmek oldu. Defansları çok iyi olacak. Emre Balak da yetenekli ama daha yolu var, forvette Djite tutarsa Kahe zaten çok iyi bir oyuncu, giderek de alışıyor lige çok etkili olabilir forvetleri bu sene. Yaratıcı oyuncu sıkıntısı çekecekler, Burhan'la Bakkal'ın arası açık, Engin zaten çok disiplinsiz bir oyuncu, her sezon başı kadrodışı kalıyor, sonra affediyorlar.

Hacettepe yani eski Oftaş takımı buraya taşıyan stoper ikilisini bozdu. Giray ve İlhan ayrıldı ki takımın sırrı sağlam savunma, rakibin sinirini ve oyununu bozma ve kontrada vurma üzerine kuruluydu. Tabii bu arada iyi top yapıp zevk veriyorlardı. Alt liglerden pek çok genç ve bolca yabancı aldılar, soru işareti ama o defans gidince düşerler diyorum.

IBB genelde yaşlı adamlarını bıraktı. Defansta Vinicius çok iyi bir adamdı yanına Rize'den eski Corinthians'lı (ki Vinicius'un da eski takım arkadaşı) Marquinhos'u aldılar. İkisi de iyi adamlar, çok iyi bir defansları olacak bence bu sene, İbrahim Akın'dan büyük çıkış bekliyorum ayrıca, yine şaşırtacaklardır bu sezon Avcı gibi kaliteli bir teknik adamla.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

denizli antalya ve haccettepe en büyük düşme adayları bence.

denizli ersun yanal zamanında ümit bozkurt bülent akın yusuf şimşek ve galiba erman güraçar ı aynı yıl fahiş fyatlara satıp çok deli para yapmıştı. ilerleyen yıllarda transfere fazla para harcadıklarını da hiç görmedim. buna rağmen senelerdir anlam veremediğim bir şekilde ekonomik sıkıntılarla boğuşuyorlar. sanırım birileri denizlisporun içini boşaltmış. yetenekli gençleri var gerçekten de. bunların arasından benim parlama adayım ise engin memişler.

antep çok iyi takım oldu bence ama teknik direktörlerinin yetersizliğine katılıyorum

oğuz sabankay da parlar bu sene bence.