22 Mart 2009 Pazar

Tuncay Şanlı


Boro her geçen hafta küme düşmeye bir adım daha yaklaşsa da takımda değeri düşmeyen ve devamlı artan 2 oyuncu var. Birisi İngilizlerin uzun süre sonra yetişdirikleri en iyi sol ayak Downing, diğeri de Tuncay.

Tuncay Boro tribünlerini fethetti ve bitmez tükenmez mücadelesi her hafta büyük alkış alıyor. Dün düşme hattında 6 puanlık maçta Stoke karşısında yine silik bir oyun oynadılar ve kaybettiler, ancak Tuncay yine maç boyunca savaştı. Resim Kuzey bölgesine yönelik haber yapan Sunday Sun'dan. Tuncay'la ilgili kırmızı içine aldığım kutuda yazanlar çok hoşuma gitti. Kısaca asla pes etmediğini ve muhtemelen bu sabah bile hala beraberlik golü için çabaladığı yazıyor.

Hırvatistan maçında 119.da yediğimiz golden sonra topu ağlardan çıkarıp orta sahaya koşturan adamdı Tuncay Şanlı, Arda da bir yandan yerde yatan takım arkadaşlarını ayağa kaldırırken. Tuncay Şanlı müthiş bileklere ve tekniğe sahip olmayabilir ama yüreği, savaşçılığı, taktik bilgisi ile kesinlikle üst düzey bir oyuncu. Sene sonunda çok daha iyi bir takıma transfer olacaktır. Umarım bu Chelsea olur.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

metin hocam ben istemiyordum chelsea olayini ama su an direktorleri hiddink ve mazbut bir takim goruntusune giriyorlar yavas yavas yani yildizlar kadar savasci askerleri de olan bir takim goruntusundeler. hiddink lucescu gibi bi adamdir, az dan cok cikarmaya calistiginizda secmeniz gereken direktordur, halinden goruldugu uzere resimlerde abroyu kriz kotu vurdu, bonservisi takiminin kume dusmesiyle otomatik olarak eline gecen bir tuncayi kaciracaklarini sanmiyorum ve hiddinkin tam kendi sisteminde oynatacagi bir adamdir tuncay

selaminko dedi ki...

chelsea'yi şahsen istemem. Tuncay'ı hep Arsenal'e yakıstırırım. bence chelsea en üst seviye. arsenal chelsea'ye göre maalesef su an bir alt seviye ve bence tuncay'ın iş yapabileceği bir takım. umarım asenal olur.