9 Mart 2009 Pazartesi

Bülent Uygun ve Yedek Kulübesi


Bülent Uygun Sivasspor gerçeğinin altında imzası olan en önemli isimlerden. Bu takımı 2.ligden yükselmesinden TSL'de uyguladığı transfer politikasına kadar her noktada çok büyük pay sahibi ve son 2.5 yıldır da bu takımın teknik direktörü. Değişik taktikler uygulayabilen ve hücum oynamaktan korkmayan bir teknik direktör.

Ancak dün Ankaraspor maçında yedikleri golden sonra yaptıkları ve maç sonundaki açıklamaları ile çok ayıp etti ki ne yenilen golde ne de maçın genelinde Sivas aleyhine büyük bir hakem hatası yoktu. Tam tersi sezon başından beri hakem şansı Sivas'ın yanında. Bursa'da ve Eskişehir maçında rakipleri lehine verilmeyen bariz penaltılar en yakın zamandan akılda kalanlar. Bülent Uygun dün yaptıklarıyla 2 yıllık emeğine yazık etti. Dün akıllarda bıraktığı imajı silmesi çok zor.

3 yorum:

Tuna dedi ki...

Faul yapıyoruz topu rakibe veriyor bile dedi. Diyecek pek bisi yok yaptığı açıklamalar için :)

caglarkeceli dedi ki...

hücum oynamaktan korkmayın yazmışsınız ama ankaraspora karşı golü attıktan sonra defansa çekilen bir takımın teknik direktörü nasıl hücum oynatmaktan korkmayan biri oluyor anlayamadım benim bildiğim tek hücum orgaznizasyonu bülent uygunun mehmet yıldız şişir topu yada ikinci yarı baliliyi al hızıyla gol atmaya çalış bildiği hücum taktikleri sadece bu kadar
ayrıca bülent korkmaz sivas takımın başında olduğu sürece sivas artık insanlar daha fazla antipatik gelmeye devam edecektir kendine değil sadece sivassporun imajınıda zarar veriyor dahi bülent uygun

papaz dedi ki...

Sivas'ın öne geçtikten sonraki oyun yapısı geriye çekilip çabuk çıkmak üzerine kurulu ama oyun dengedeyken çok saldırgan oynayabiliyor Sivas. Dünkü maçın 11inde 3 forvet Tum-Yıldız-Kamanan 2 ofansif orta saha Muhammet Ali-Musa vardı mesela. Erken skoru bulunca geriye çekildi takım ancak içeride çok saldırgan oynadığı maçlar da var Sivas'ın.