10 Mart 2009 Salı

El Nino


El Nino'nun Real Madrid ile hesabı vardı, bu akşam kesti. Maçtan sonra doping testi yapmaları lazım Torres'e. İnanılmaz enerjik başladı maça. Dünya üzerinde bir Cannavaro, bir de İbrahim Toraman böyle gereksiz yerlerde röveşata dener (bkz. İsviçre play-off ilk maç 2.gol), hemen ardından Pepe de hatayı yapınca 3 kişi Aziz Casillas'ın üzerine çöktüler. Golü atan Torres'in sevinci de görülmeye değerdi.

Beşiktaş da Anfield'da perişan olmuştu ancak onlar en azından İstanbul'da acı bir ders vermişlerdi Kırmızılar'a. Ral Madrid direk teslim oldu 1.golden sonra. Torres kesin doping almıştı, her topa uçuyordu. Heinze ızdırapa belki son veririm, 2de dururlar diye penaltıyı yaptı ama Gerrard ve arkadaşlarının durmaya niyeti yoktu. Gerrard-Torres ve diğerleri perişan ettiler bu akşam Real Madrid'i Anfield'da. Liverpool'un saldırgan orta sahası karşısında kız gibi kaldı Gago, Higuain, Robben ve malesef Raul. Diarra ve biraz Ramos dışında ayakta kalan yoktu Real Madrid takımında.

Los Galacticos'dan bugünlere. Real Madrid 5 sezon üstüste çeyrek finali göremedi hem de daha önce 9 kez kazandığı kupada. Real Madrid müzesi dünyanın en etkileyici müzesi olabilir ama takımlarına artık hiç kimse gıpta etmiyor.

Hiç yorum yok: