22 Mart 2009 Pazar

13



Liverpool'un son 3 resmi maçında attığı gol sayısı. Tabii rakipler basit olduğu için rakam büyük gelmeyebilir. Ne de olsa topu topu Real Madrid, Manu ve Aston Villa'ydı rakipleri (!).

Liverpool alev almış durumda, Galatasaray maçından önce ilk yarıyı izleyebildim sadece. Harika bir ilk yarıydı, Real'e yaptıkları gibi erken bitirdiler işi. Şu an kimle oynasalar yenebilecek güçdeler ve arkadan gelen takım olarak Manu'ya selektör yaktılar. Fark 1, Manu'nun 1 maçı eksik ama şu Liverpool'u gördükçe Sir Alex Ferguson'un da çok mutlu olduğunu düşünemiyorum.

Manu'nun Sunderland, Boro, Hull ve Wigan deplasmanları var ama en sert sınavları içeride City, Arsenal, Villa ve Tottenham maçları olacak. Liverpool'un fikstürü de benzer ama onlar için de belirleyici maç içerideki Arsenal maçı olacak. Milli maç arasından çok sakatla dönmezlerse bu havayla Liverpool, Manu'yu yakalayıp geçebilir ama futbolda hava ve sakatlıklar çok önemli. Liverpool şu an herkes sağlam olduğu için zirve yapabildi. Bu arada Liverpool'un CL'de Manu'dan daha çok yıpranacağı da aşikar. Yine de bitti denilen sezon İspanya'daki gibi 2 haftada yeniden başladı.


Liverpool: Reina, Arbeloa (Agger 76), Carragher, Skrtel, Aurelio, Mascherano, Alonso (Lucas 66), Gerrard (Ngog 80), Kuyt, Riera, Torres.

Subs Not Used: Cavalieri, Dossena, Hyypia, El Zhar.

Booked: Gerrard.

Goals: Kuyt 8, Riera 33, Gerrard 39 pen, 50, 65 pen.

Aston Villa: Friedel, Reo-Coker (Guzan 64), Cuellar, Davies, Luke Young, Milner, Petrov, Barry, Ashley Young, Heskey (Agbonlahor 58), Carew (Gardner 88).

Subs Not Used: Delfouneso, Knight, Salifou, Shorey.

Sent Off: Friedel (64).

Booked: Luke Young, Gardner.

Att: 44,131

1 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
Aston Villa is a clear example of the importance of the complete squad, cause the season is very long.
We will see if Liverpool can win the Title.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)