12 Mart 2009 Perşembe

Gökhan Değirmenci Kayserispor'da


21 Mart 1989

Hem scout raporu hem de transfer haberini birleştirelim bu yazıda. Gökhan Değirmenci Altay'ın 1989 doğumlu gencecik kalecisi. İlk yarının neredeyse tamamında Bülent Ataman'ın yedeğiydi ancak 16.haftada Bülent Ataman'dan formayı aldıktan sonra etkileyici performanslar sergiliyor.

Herkesin malumu Altay-Galatasaray kupa maçında müthiş bir performans sergiledi, defans oyuncuları biraz ona ayak uydurabilse ve Altay o maçı son dakikalarda yediği 2 golle kaybetmese çok daha fazla ün yapacaktı. Gökhan'ın müthiş performansları o maçla sınırlı kalmadı. TSL yolunda çok kritik Manisa deplasmanında 55 dakika 10 kişi oynayan takımını 1 penaltı ve 5-6 net gol pozisyonu kurtararak maçta tuttu ve son dakikalarda Tiago'nun golüyle Altay o deplasmandan galip ayrıldı. Son 3 ay Gökhan için harika geçiyordu ve sonunda beklenen transferi yaptı.

Geçtiğimiz haftada ulusal basına da yansıdığı gibi Altay'da ciddi bir ekonomik kriz var. Merter ve Yasin gibi altyapıdan yetişmiş 2 önemli yetenek sezon sonu serbest kalacaklar. Yönetim krize çözüm olarak Gökhan'ı sattı. 750.000 YTL karşılığında Kayserispor'a satıldı Gökhan, ancak tabii ki sezon sonuna kadar Altay'da kalacak. Paranın yarısını nakit alacak olan Altay böylece para krizini bir miktarda çözmüş olacak.

Hiç yorum yok: