30 Nisan 2009 Perşembe

TSL Yılın En İyi Çıkış Yapan Yerli Oyuncusu?


Anket sağ tarafta. 4 büyüklerde önemli aşama kaydeden tek isim Ekrem Dağ, yaşına rağmen listeye dahil ettim. Taner Gülleri'yi ise yaş haddinden adaylara almadım, aday listesinin yaş ortalaması zaten 21-22 civarında. Benim oyum stoper sıkıntısı yaşayan futbolumuza çıkış yolu olabileceğine inandığım Eren'e. Yorumlarla tartışalım haftaya ödülü sahibine veririz.

2 yorum:

Taner KARAMAN dedi ki...

Eren Kayserispor'a ilk geldiği dönemde, ilk kampı Kızılcahamam Patalya olmuştu, bu kampda Koray Çölgeçen ve Eren ile aynı masada oturup görüştüğümde, Koray defansda kendisini zorlayabilecek tek ve en önemli oyuncunun Eren olduğunu ve ileride bir yıldız adayı olduğunu belirtmişti.
Eren Güngör'ü ondan sonra hazırlık maçlarında sıkca takip etmiştim ve Koray Çölgeçen'in uzun süreli sakatlığı onun için büyük şans oldu.Bulduğu fırsatları iyi değerlendirdi. Defansda ki yükselişinin en büyük sebebide solunda Paraguay Milli Takımının kaptanı Cesar Toledo, diğer taraftarda kuşkusuz Türkiye'nin en değerli defanslarından biri olan Aydın Toscalı'nın olması.
Eren Güngör diyorum, keza bu sezon oynadığı futbol Mehmet Topuz'u gölgelemeye yetti.

edi vedır dedi ki...

İsmail Köybaşı diyorum ben. Önümüzdeki 10 yıl sol bek sıkıntısı yaşatmayacaktır milli takıma.