24 Nisan 2009 Cuma

D-Wade

NBA severim, sezon boyunca fırsat buldukça izlerim. Ama play-off'lar başka bir olay. Kaçırmamaya çalışırım. Orada her maçın ayrı hikayesi, her serinin başka başka anlattıkları vardır.

Bu sene Cleveland ve Lakers finalde karşılacak gibi görünseler de şu ana kadar oynanan maçlarda her şey olabilir gibi göründü, sadece tek bir şey hariç. O da Lebron James'in artık durdurulamaz biri olduğu. Cleveland bu sene şampiyonluğun bana göre mutlak favorisi. Bir sakatlık olmazsa hiçbir takımın onları durdurabileceğini düşünmüyorum.

Gelelim fotoğraftaki adama. İlk maçta Phillips Arena'da pota altını karartmışlardı Wade'e ve Atlanta çok ağır bir mağlubiyet tattırmıştı Miami'ye ancak 2.maçta Wade alev aldı. Özellikle ilk devrenin sonlarında ardarda attığı 3lüklerle Miami'ye deplasmanda seriyi eşitleme şansı tanıdı. Phillips Arena'dan ilk 2 maçtan galibiyet çıkardıkları takdirde 4-2 ile seriyi geçeceklerini düşünüyordum ki o yolda ilerliyorlar. D-Wade MVP oylamasının sonuçlarının açıklanmasına kısa bir süre kala şovunu yaptı.

Hiç yorum yok: