21 Nisan 2009 Salı

Arshavin vs Asla Yalnız Yürümeyenler






Geçen hafta Chelsea-Liverpool maçı çılgın bir maçtı ancak kalite biraz düşüktü. 2 kaleci de çok komik hatalar yapmıştı ama bu akşam Kırmızılar yine çıldırdı, artık adını koyalım. Bu takım benim şimdiye kadar izlediğim kadar en çılgın takım. Euro 2008'deki Türk milli takımı çılgındı ve bizim için anlamı daha büyüktü ama yok böyle bir takım.

Maçı izlemeyenler skora aldanmasın, tek kale bir maçtı. Arsenal 3-2 öndeyken kaleyi tutan şut sayısı sadece 3tü Arsenal'in. Karşı tarafta ise Fabianski destan yazıyordu. Arshavin 4 gol attı, şovu çaldı Liverpool'dan ama Torres, Benayoun ve Kuyt'un mükemmel oyunları ile Liverpool hiç pes etmedi. 90+1'de gol yediler, 90+3'de cevap verdiler. 3-3'ken de 4-4deyken de ne var ne yoksa saldırdı Liverpool. Uzun uzadıya kritiği yapılmaz bu maçın, www.rojadirecta.org adresinde forum kısmında bu maçın linklerini koyarlar, izlemeyenler otursun indirsin. 1-1 biten ilk yarısı dahil inanılmaz bir tempo, inanılmaz bir heyecan. Liverpool bu akşam gönüllerin şampiyonluğunu garantiledi, lig şampiyonluğu ise Kırmızı Şeytanlar'ın olacak artık, aradan Chelsea de 2.olarak ligi bitirebilir.

Liverpool: Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Aurelio, Alonso, Mascherano, Benayoun, Kuyt, Riera, Torres. Subs: Cavalieri, Dossena, Babel, Lucas, Ngog, El Zhar, Skrtel.

Arsenal: Fabianski, Sagna, Toure, Silvestre, Gibbs, Arshavin, Song Billong, Fabregas, Denilson, Nasri, Bendtner. Subs: Mannone, Diaby, Eduardo, Vela, Walcott, Ramsey, Eboue.

Hiç yorum yok: