3 Haziran 2009 Çarşamba

Kaka Real Madrid'de


Kaka 65 milyon euro'ya Real Madrid'de. Kaka da haftalık 175.000 euro alacak bu transerden. Serie A'da Kaka ve Zlatan dışında izlenilecek oyuncu kalmamıştı, Zlatan da ayrılsın hiç ilgilenmeyelim bundan sonra Serie A ile. Real Madrid adına kaybedilen itibarın kazanılması için önemli transfer. Calderon'un 3 yılda yapamadığını 3 günde yaptı Florentino Perez. Barca'nın karşısında durabilecek takımı kurmak için sıradaki hamle CR7.

4 yorum:

ygtylmz dedi ki...

Barcelona'nın karşısında duracak takım yaratmak istiyorlarsa Kaka'dan başka süper yıldız almamalılar . Yoksa Barcelona karşısında işleri yine çok zor olur .

papaz dedi ki...

böyle zevki kalmıyor La Liga'nın. Real de güçlensin biraz.

Jester dedi ki...

ben bu iki transferin gerçekleşebileceğini düşünmüyorum. Hem C-Ron hem de Kaka Dünya'nın her kulübüne maliyeti ağır gelir. Ayrıca Kaka City'e daha yüksek ücrete gitmeyip de Real'e giderse Galliani ve Berlusconi ayrı bir sitem edilir...

Temur dedi ki...

Eğer Gerçekleşirse Allah Galliani'nin bin belasını versin. Berlusconi'den bahsetmiyorum bile anca karı kız peşinde dolaşsın. Kaka'yı resmen kovarak gönderiyorlar. Hayır Milan'dan gidecekse gitsin Barcelona'ya. Milan kadar beter durumda bir Real'e gitmek nedir.