1 Mayıs 2008 Perşembe

Blue vs Red


Mavi-Kırmızı final sonunda bu seneye nasip oldu. Geçen sene yarı finaller öncesi Manu-Chelsea finalini çok istemiştim, aynı zamanda ligde ve FA Cup finalinde de kapışacakları için.

Şimdi Chelsea Moskova'da evinde gibi oynayacak Manu'ya karşı. Bu Grant ya akvaryumda doğdu ya da Yahudi lobisi maçları bağlıyor (!). Jose bile başaramazken Chelsea'yi finale taşıdı.

Liverpool 770 dakikadır gol atamadığı için olsa gerek gol atmaya değil yememeye gelmişti ama defansı ilk maça göre daha öne çıkarıyorlardı, zaten Chelsea bolca ara pası attı defans arkasına. Drogba inanılmaz bir füzeyle işi kolaylaştırdı ama bu sefer de Chelsea fazla kapandı. Essien kademe yapmayınca Torres boş kaldı ve affetmedi, maçboyu tek etkili hareketi de buydu Torres'in.

Uzatmalarla beraber kabus gibi çöktü Chelsea. Essien'in Arsenal'e geçen sene attığı füzeyi hatırlatan golünü yedi Rosetti ama Chelsea istekliydi. Hyppia'nın hatası herkese Lampard'ın annesini anma fırsatı verdi ama bu sefer kimse küfür etmiyordu.

Drogba bi hayvani vuruş daha yaparak iş burda bitti dedi.

3-3 ün dayanılmaz çekiciliği için savaştı Liverpool ama papaz bu sefer pilav yemedi. Cech de o golü futbol hayatı boyunca bi daha yemez heralde.

Hiç yorum yok: