24 Mayıs 2008 Cumartesi

İtalya: 2 Türkiye: 1 (Toulon)

Yenilince suçu hakeme atanlardan nefret ederim ama ciddi bir hakem faciası vardı sahada. Bizi katletti demiyorum maçı katletti, her faule sarı kart verdi, Cüneyt Çakır'a özenmiş şekilde maçı yönetti. Maç sonunda 8 sarı 3 kırmızı vardı. Aynı dakika içinde 3 kırmızı 3 sarı çıkartarak rekora yaklaştı.

Maça dönecek olursak Nuri'nin sol açık başlaması ile oyun kurucu Zafer oynadı ama başarısızdı dolayısıyla ilk yarının çoğund İtalya hakimdi oyuna. Nuri daha göbeğe gelip oyun kurmaya başlayınca müthiş teknik isimlerden kurulu ( Nuri-Zafer-Aydın-Özer) orta sahamız kısa paslarla oyuna ağırlığını koydu. İlk yarı 1-0 İtalya lehine kapandı, devrenin hakkı da böyleydi. 2.yarıya müthiş başladık, erken bir beraberlik de bulduk, ondan sonra da oyunun hakimiydik özellikle Aydın ile tehlikeler yarattık.

68.dakikada hakemin skandal kararları sonrası 4-4-0 oynadık son 25 dakikayı ve tamamen sahamıza çekildik ama pozisyon vermedik. 25 metreden çok güzel bir şutla 89.dakikada İtalyanlar maçı kazandılar. Yazık oldu.

Hiç yorum yok: