29 Mayıs 2008 Perşembe

Boca Juniors v Fluminense


Dün gece America maçında ilk yarıdan sonra sızmışım:) Quito çok üstündü deplasmanda zaten 1-1i de almışlar, evlerinde o ebesinin .... stadlarında elerler America'yı ve final yaparlar die bekliorum.

Bu gece asıl beklediğim maç var. Heyecan verici bir takım Boca,o ilerideki 3lüyü izlemek bile yeter. Palermo salağa bağlayabiliyor bazen, alışık değilseniz delirtici etki yapabiliyor. Geçen sene Banega'yı sattılar, bu sene Datolo müthiş sol kanatta, bu yaz gelir diye bekliyorum Avrupa'ya.

Fluminense müthiş bir maç sonrası geldi buraya. 90+2de Washington (şu kalbi delik olan:)) attığı golle elediler Sao Paolo'yu. Böyle çömez takımları La Bombenara'da tecavüze alır Boca ama bakıcaz bu gece. Fotomaç yazılarını yetiştiririz o saate, ondan sonra maç zamanı.

BOCA JUNIORS (ARG): Pablo Migliore; Jonatan Maidana, Julio Cáceres, Gabriel Paletta, Claudio Morel Rodríguez; Cristian Chávez, Sebastián Battaglia, Jesús Dátolo; Juan Román Riquelme; Rodrigo Palacio y Martín Palermo. Entrenador: Carlos Ischia.


FLUMINENSE (BRA): Fernando Henrique; Gabriel, Thiago Silva, Luiz Alberto, Júnior César; Arouca, Ygor, Cícero, Thiago Neves, Darío Conca; y Washington. Entrenador: Renato Gaúcho.

Edit: Maç Racing'in sahasındaymış,tüm hevesim kaçtı şimdi.(

Hiç yorum yok: