26 Mayıs 2008 Pazartesi

-3


Gökhan Gönül sakatlandıktan sonra milli takımda 26 kişi kaldı. Yarın son gün UEFA'ya 23 kişilik listeleri bildirmek için.3 isim göndermek zorundayız.

1- Ayhan Akman: Tamam her mevkide oynayabilmesi önemli bir artı ama zaten milli takımda pek çok oyuncu her yerde oynayabiliyor. Ön liberoda Aurelio ( Topal), oyun kurucu Emre ( Tümer) varken Ayhan fazlalık bu kadroda.

2- Emre Güngör: Servet turnuvaya yetiştiğine göre ve Terim'in 2 uzun stoper sevdası devam ettiğine göre Servet-Gökhan 2lisi ile başlamasını bekliyorum şahsen. Emre Aşık tecrübesi ile kadroda olacaktır. Yeni Getafe'li İbrahim Kaş Gökhan Gönül de gittikten sağ bek kadrosundan takımda kalacaktır,stoper de oynayabilmesi demek Emre Güngör ile beraber 5 stoper demek ki fazlalık bu kadar. Yolcu Emre Güngör gibi.

3- Mevlut Erding: Diğer ilk 2 ismi seçerken zorlanmadım ama 3.isim gerçekten zorlayıcı. Kazım antremanlarda ve maçlardaki performansı ile göze girmiş durumda. Arda, Gökdeniz, Tuncay, Hamit varken Kazım gider diyordum başta ama fizik gücünü iyi kullanması ve top saklaması ile farklı bir alternatif diğer isimlere göre, Kazım kalacak gibi.

Forvette tekli bir düzeni seçmemiz çok muhtemel,Nihat-Halil-Semih farklı tipte oyuncular hep, Mevlüt Nihat'a baya benziyor, çok extra bir açılım getirmiyor forvete. Tecrübe kazanması açısından kalması iyi olurdu ama son kontenjan da ona vuracak gibi.

Son olarak sizlerden çıkmasını istediğiniz 3 kişiyi yorumlarınızda belirtmenizi bekliyorum

1 yorum:

serkan utlu dedi ki...

hiç biri tutmadı,terim bizi daha çok şaşırtır...