26 Eylül 2009 Cumartesi

Hafta Arası


Blogger yüzünden ara vermiştik bloga, problem çözüldü ve tekrar aktive edelim. Haftaarası Avrupa Kupaları yoktu ancak La Liga ve Serie A mücadeleleri ve diğer liglerde kupalar vardı. Türkiye'de kupa maçları 1 hafta ertelendi ve gelecek Çarşamba oynanacak, bu turdan sonra TSL takımlarının da dahil olduğu grup sistemine geçilecek.

İspanya'da Barcelona, Real Madrid, Ronaldo, Messi ve Ibrahimovic kaldıkları yerden devam ettiler. Dünyanın gelmiş geçmiş en pahalı oyuncusu Ronaldo'nun yaptığı başlangıç fiyatıyla alakalı eleştirileri susturdu. Kaka bile şu ana kadar onun gölgesinde kaldı. Barcelona cephesinde ise 2 insanüstü yaratık Messi ve Ibrahimovic durdurulamaz oynuyorlar.

Serie A'da Juventus zor bir deplasmandan bir puanla döndü ve Lazio, Roma, Genoa deplasmanlarından 7 puan çıkartmış oldu, etkileyici bir performans. Milan yine tökezledi ve havlu attı daha şimdiden. Inter ve Juventus arasında cidden zevkli bir yarış yaşanacak.

Tuncay Stoke City'de ilk 11'de çıktığı ilk maçta çok etkileyici bir performans sergiledi, 2 asist ve 1 penaltı ile tamamladı maçı. Arsenal maçında Wilshere'in yediği tokat ise haftanın en ilgi çekici gelişmesiydi.

Hiç yorum yok: