21 Nisan 2008 Pazartesi

Kezman


Kezman geçen haftanın en çok tartışılan ismi oldu,penaltıyı atmak istemesi daha sonra da kaçırması kahve muhabbetiyle dönen spor programlarının 1.konusu oldu ve Kezman linç edildi. Kezman'ın bunlardan ne kadar etkilendiğini de Denizli maçında gördük.

Kaçırdığı gol gibi bir pozisyon 100 kere gelse 99unu atar heralde,ama baskı&panik birleşince saşma sapan bir vuruş yaptı. Attığı golde ise güzel vuramamasına rağmen top çok güzel gitti.

Açık söylemek gerekirse Kezman geldiğinde Fenerbahçe adına doğru bir transfer olduğunu düşünmüştüm,o fiyata Avrupa'da henüz başarısı olmayan bir takıma getirilebilecek en iyi isimlerden biriydi ama bir adaptasyon sorunu çektiği ortada. En başarılı yıllarını geçirdiği PSV'de tamamen Kezman üzerine kuruluydu setler ve kanatlardan getirilen topları bitirmekti Kezman'ın görevi. Fenerbahçe ise Alex-Deivid ile ceza sahasına yay civarından girmeyi daha çok deneyen bir takım,Kezman'ın sevdiği tek vuruşluk hazırlanmış pozisyonlar az geliyor,bu da Kezman'ın istatistiklerini dolayısıyla moralini etkiliyor. En mantıklısı sezon sonu satılması.Kezman ünlü bir oyuncu,şu formuyla bile 5-6 milyon euro civarında bir fiyata rahatlıkla gider.

Önceden Hakan Şükür'ümüz vardı atsa da yaranamayan şimde de Kezman'ımız var:)

Hiç yorum yok: