5 Şubat 2009 Perşembe

Gosling ve Benitez


Benim gibi Kırmızı-Mavi maçlarında gönlünüz Mavi'den yana kayıyorsa çok güze bir sonuçtu. Çılgın bir FA Cup akşamıydı zaten. Diğer derbide de 2-0 öne geçen Nothingham Forest maç sonunda 3-2 mağlup gitti soyunma odasına.

Gerrard sakatlandığında maçın 0-0 biteceği artık tamamen belli olmuş gibiydi. Pozisyonu az, tekmesi bol bir maçtı. Benzer durumu Sivas-Gs serisinde de yaşadık, bu kadar kısa süre içinde 3 kez karşılaşan takımların maçları hele bir de çekişmeli geçince küfürler, tekmeler havada uçuşuyor. Everton'un da döverek maçı kazandığını iddia edecek arkadaşlar da kesinlikle vardır:)

David Moyes'in yeni Rooney'i Gosling mükemmel bir gol attı. 18 yaşındaki bir oyuncu için Everton taraftarına kendini kabul ettirmenin daha kolay bir yolu olamazdı. Benitez ve rotasyonları Kırmızılıların canını yakmaya devam ediyor, şampiyonluğu altın tabakta Manu'ya sundular, artık aynı bonkörlüğü Manu'dan beklemeliler ama Ferguson, Benitez'in aksine doğru zamanda doğru kararları verebildiği için efsane. FA Cup'da bu sene Villa ya da Everton'a gidecek gibi bir his var içimde.

Everton: Howard, Hibbert, Jagielka, Lescott, Baines, Osman, Fellaini (Gosling 52), Neville (Van der Meyde 106), Arteta, Pienaar (Rodwell 60), Cahill.
Subs Not Used: Nash, Yobo, Castillo, Jacobsen.

Booked: Cahill, Pienaar, Neville, Arteta, Hibbert.

Goals: Gosling 118.

Liverpool: Reina, Dossena, Carragher, Skrtel, Arbeloa, Kuyt, Alonso, Gerrard (Benayoun 16), Leiva Lucas, Riera (Mascherano 80), Torres (Babel 101).
Subs Not Used: Cavalieri, Hyypia, Agger, El Zhar.

Sent Off: Leiva Lucas (76).

Booked: Leiva Lucas, Alonso.

Att: 37,918

Ref: Alan Wiley (Staffordshire).

Hiç yorum yok: