25 Şubat 2009 Çarşamba

15 Gün Sonra Görüşelim


Dün akşamın özeti başlıkta bana göre. Ne Mourinho ne de Ferguson dün akşam risk almak istemedi, final maçlarının ilk devresi gibiydi, birbirlerini tarttılar. İlk yarıda Manu daha iyidi, 2.yarıda İnter. Mourinho'nun anlamsız Rivas tercihi az daha turu hediye edecekti Manu'ya ki son 1 yılda müthiş aşama gösteren Julio Cesar yine devleşti kalesinde.

Koşarken Ronaldo'nun bacaklarını göremeyen Ertem Şener, maç zevkimizin de içine etmek için baya zorladı kendini. Ancak golsüz oyuna rağmen mücadele ve taktik savaşı açısından izlenesei bir 90 dakikaydı. Adriano ve Ibrahimovic'in fiziksel güçleri çok fazla zorlamadı Manu savunmasını, Ibrahimovic sol çizgiye gittiğinde O'Shea ile baya eğlendi ama sonuçta yaptığı ortalar skora etki etmedi.

0-0 her sonuca gebe bir skordur, hele ki takımlar bu kadar dengedeyse 2.maçda berabere biterse İnter elenmez demek bu. 13 maçta Mourinho'nun Ferguson'a yenildiği maç sayısı sadece 1. 11 Mart'ta bu seri devam ederse gollü bir beraberlik Mourinho'ya Old Trafford'u bir kez daha temellerinden sallama fırsatı verecek. Nedense Porto-Manu eşleşmesinde Costinha'nın son dakika golü geliyor aklıma. Maçtan önce dediğim gibi turu geçen favorimdir.

Diğer maçlarda Juninho insan olmadığını kanıtlayan bir vuruş daha yapmış. Devre arasında gördüm golü, ağzım açık kaldı. Barcelona'nın benzini bitiyor gibi, pit-stop yapamazlarsa 5.viteste gelen Real Madrid tarihin en unutulmaz şampiyonluğunu alabilir La Liga'da. Arsenal yine büyük maçları kazanmaya devam ediyor, Roma'ya karşı aldıkları 1-0 çok avantajlı bir skor. Madrid'de ise hüzün vardı. Lisandro Lopez 2 gol daha atarak 6 golle bu sene CL'nin en golcü ismi oldu. Helton'un 45+2'de yediği inanılmaz golden sonra önemli bir karakter göstermiş 2.yarıda Porto. Henüz kesinleşen hiçbir eşleşme yok. Porto ve Arsenal en avantajlı takımlar

Hiç yorum yok: