27 Mart 2008 Perşembe

Uyku Vakti



Ne İngilizlerin ne de Fransızların pek top oynamaya niyeti yoktu.Sadece Ribery bu takım benim takımım demek için canını dişine takarak oynuyordu.Zizou'dan sonra yeni lider eski bir Galatasaray'lı.Domenech'in hasmı Trezeguey 11de ama isteksiz,Anelka yine göze hoş gelen hareketlerden öteye gitmiyor.

İngilizlerin ikinci yarida klasik 442lerine dönmeleri ile soldan Downing'in ortaları biraz da Crouch'un çabası dışında fazla bi aksiyon yok.Son dakikalarda Cisse-A.Cole 30 metre koşu yarışı da güzeldi,Cisse hızlı ve öfkeli filminde oynamayı hakediyor.

Capello'nun çok çalışması lazım,Gerrard-Lampard arasında yaptığı seçim her kötü sonuçta karşısında çıkacak.Beckham'ın müthiş paslarını da özlemişim,Hollywood'lu Avrupa futbolundan soğumadığını gösterdi.

France: Coupet, Abidal, Gallas, Makelele, Malouda, Toulalan, Clerc, Thuram, Trezeguet (Govou 64), Ribery, Anelka (Cisse 80).
Subs Not Used: Landreau, Mexes, Squillaci, Alou Diarra, Flamini, Evra.

Booked: Ribery.

Goals: Ribery 32 pen.

England: James, Brown (Johnson 63), Ferdinand, Terry (Lescott 46), Ashley Cole, Beckham (Bentley 63), Hargreaves, Barry, Joe Cole (Downing 46), Gerrard (Crouch 46), Rooney (Owen 46).
Subs Not Used: Robinson, Bridge, Walcott, Green.

Booked: Beckham.

Att: 78,500

Ref: Florian Meyer (Germany).

Hiç yorum yok: